Rodríguez assistirà a la manifestació en contra de la llei que regularà els matrimonis homosexuals


  • Comparteix:

La portaveu municipal del PP hi assistirà com a representant de la formació a nivell comarcal

La portaveu municipal del PP hi assistirà com a representant de la formació a nivell comarcal

La santcugatenca Berta Rodríguez ha anunciat que assistirà, com a representant del Partit Popular al Vallès Occidental, a la manifestació d'aquest dissabte a Madrid convocada pel 'Foro de la Familia' en contra del projecte de llei que regularà el matrimoni entre homosexuals. La portaveu municipal popular ha afirmat també que la seva formació no té cap responsabilitat sobre les amenaces que va rebre el líder d'ERC, Carod-Rovira, durant la manifestació a Salamanca en contra del retorn dels documents espoliats durant el franquisme.

La presidenta comarcal del PP, la santcugatenca Berta Rodríguez, s'ha mostrat partidària de la regulació de les parelles homosexuals sempre i quan el nom que rebi no sigui el de matrimoni. Tot i això, Rodríguez, que també és portaveu municipal d'aquesta formació, ha expressat la seva disconformitat amb l'adopció de fills per part de parelles formades per persones del mateix sexe i ha qualificat de "sectaris i esbiaixats" els informes que han aconsellat aquesta opció.

Berta Rodríguez

S'ha de prioritzar el dret dels infants a tenir pare i mare. Tots els estudis favorables que s'han fet són sectaristes i sesgats. Considerem que les unions entre homosexuals han d'estar regulades però mai anomenar-se matrimoni.


Per tot això, Berta Rodríguez, acudirà aquest cap de setmana, com a presidenta comarcal del PP, a la manifestació contra el projecte de llei que regula el matrimoni homosexual. La santcugatenca ha assegurat que el suport del PP a diferents manifestacions és una mostra de normalitat democràtica.

Pel que fa a les al·lusions contra la persona de Carod Rovira que es van viure a la manifestació del passat cap de setmana a Salamanca, Rodríguez ha rebutjat qualsevol tipus d'atac però considera que el Partit Popular no en té cap responsabilitat en aquests fets i critica el "victimisme" del líder republicà.

Berta rodríguez

Qualsevol tipus d'atac s'ha de reprovar però crec que el senyor Carod Rovira s'ha d'agafar a un ferro per sortir als mitjans de comunicació.


La portaveu popular ha expressat el seu acord en què tornin els papers de Salamanca, que es dipositaran a l'Arxiu Nacional de Catalunya, a la nostra ciutat, però també ha afegit que cal tenir en compte que amb les noves tecnologies hi ha altres maneres que tothom tingui els papers.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.