Salvador Gausa, nou portaveu del grup municipal del PSC


  • Comparteix:

Salvador Gausa és el nou portaveu del grup municipal del PSC, en substitució de Jordi Menéndez. L'exportaveu municipal continuarà com a regidor, funció que compatibilitzarà amb el càrrec de director general de Difusió Corporativa de la Generalitat.

Salvador Gausa assumeix les funcions de portaveu per dur a terme un "treball seriós" amb l'objectiu de millorar la ciutat i de controlar l'equip de govern. Gausa ha remarcat que el PSC és una alternativa de govern al municipi i ha assegurat que veu un canvi polític a la ciutat molt a prop.

El portaveu socialista ha afirmat que el model del PSC millora el de l'executiu municipal.

Salvador Gausa

Som l'alternativa política a Sant Cugat. El nostre model de ciutat millora l'actual.


El fins ara portaveu, Jordi Menéndez, continuarà com a regidor, càrrec que compatibilitzarà amb la direcció general de Difusió Corporativa de la Generalitat. Menéndez ha desitjat molta sort a Gausa i ha agraït el tracte que ha rebut de la resta de partits polítics durant els sis anys que ha exercit de portaveu.

El polític socialista ha assegurat que és "un privilegi" ser portaveu d'un grup municipal.

Jordi Menéndez

És un privilegi estar a l'abast de les coses que passen a la teva ciutat.


Salvador Gausa ha avançat que el fet de ser el nou portaveu municipal no significa que encapçali les llistes a les eleccions municipals del 2007. L'agrupació local socialista designarà el cap de llista a principis de l'any vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.