CiU de Valldoreix proposarà en una moció que l'EMD s'adhereixi a la campanya 'Un país, una bandera'


  • Comparteix:

Des de la federació nacionalista demanen que la bandera catalana onegi en solitari al balcó de l'EMD

Des de la federació nacionalista demanen que la bandera catalana onegi en solitari al balcó de l'EMD

El grup de CIU a l'EMD de Valldoreix presentarà, a la propera Junta de Veïns de l'Entitat, una moció per demanar l'ús preeminent de la bandera catalana com a símbol propi en l'edifici de l'EMD. La federació nacionalista considera que Valldoreix s'ha d'adherir a la campanya 'Un país, una bandera', una iniciativa que insta tots els ajuntaments catalans a penjar la bandera catalana en solitari amb motiu dels dies assenyalats.

Coincidint amb la celebració de l'Onze de Setembre, el grup de CiU a Valldoreix ha fet pública la moció que presentaran a la propera junta de veïns de l'EMD, demanant que aquesta entitat s'adhereixi a la campanya 'Un país, una bandera', i faci onejar en solitari la bandera catalana al balcó de l'edifici de l'EMD.

Des de la federació nacionalista denuncien que en alguns esdeveniments esportius i culturals que s'han organitzat recentment a l'EMD no s'ha donat preeminència corresponent a la bandera de Catalunya, que s'ha penjat al costat de la bandera espanyola, i per això han decidit presentar aquesta moció. Així ho ha explicat el portaveu de CIU a l'EMD de Valldoreix, Marc Monells.

Marc Monells

Volem presentar una moció demanant que estigui la bandera catalana al balcó de l'EMD i ue s'adhereixi a la campanya 'un país, una bandera'. Pensem que hi ha hagut actes on no ha estat així


El portaveu de CIU ja ha avançat que, a excepció segurament del PP, confien tenir el suport de la resta de grups polítics. Segons Monells, aquest ja sembla el tarannà majoritari de l'EMD però l'objectiu és institucionalitzar aquesta proposta.

Marc Monells

Confiem totalment amb el suport d'ERC. Sabem que el PP no estarà d'acord tot i que la resta de grups esparem que ho recolzin. De fet és el tarannà de l'EMD però el que nosaltres fem és una proposta per institucionalitzar-ho.


Precisament aquest Onze de Setembre, la Senyera ha onejat en solitari en diferents espais i dependències de l'EMD.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.