El PSC demana que s'aclareixi si hi ha hagut una irregularitat en una subvenció de Joventut


  • Comparteix:

El Trabuc ha rebut 900 euros per organitzar dos actes que, en edicions anteriors, van preparar les JERC

El Trabuc ha rebut 900 euros per organitzar dos actes que, en edicions anteriors, van preparar les JERC

El PSC denuncia que l'àrea de Joventut, dirigida pel tinent d'alcalde i polític republicà Toni Ramon, ha subvencionat enguany l'associació El Trabuc per organitzar dos projectes que, en edicions anteriors, han dut a terme les JERC. Els socialistes reclamen que es revisin les subvencions de Joventut per aclarir si la branca juvenil republicana ha organitzat iniciatives amb ajudes públiques.

El Trabuc - presidida pel portaveu local de les JERC, Ramon Puigneró- ha rebut enguany 900 euros de les subvencions de l'àrea de Joventut per organitzar un campionat de botifarra i el concurs literari Miquel Martí i Pol. Segons els socialistes, la branca juvenil republicana s'havia encarregat de dur a terme les activitats en edicions anteriors.

El PSC considera que hi ha indicis que fan pensar que s'ha comès una irregularitat en l'atorgament de les subvencions de l'àrea de Joventut. Per aquest motiu, els socialistes demanen que el tinent d'alcalde Toni Ramon aclareixi el fets i que s'obri un expedient informatiu. A més, el PSC exigeix revisar les subvencions de l'àrea de Joventut des de l'inici del mandat per conèixer si s'han pogut cometre irregularitats.

La regidora socialista Aintzane Conesa remarca que, en edicions anteriors, les JERC han organitzat els actes pels quals s'ha subvencionat El Trabuc.

Aintzane Conesa

Les JERC executen dos projectes pels quals es va subvencionar l'associació El Trabuc.


El tinent d'alcalde, Toni Ramon, ha afirmat que els actes pels quals s'ha subvencionat El Trabuc encara no s'han organitzat i ha remarcat que l'associació acompleix els requisits per rebre una quantitat econòmica.

Per la seva banda, el president d'El Trabuc i portaveu de la secció local de les JERC, Ramon Puigneró, ha assegurat que les subvencions que ha rebut l'entitat cultural sempre han servit per organitzar actes o col·laborar amb altres iniciatives. Puigneró ha afirmat que encara no han fet servir la subvenció de 900 euros.

Ramon Puigneró

La subvenció és pel Nadal. Encara no hem fet servir els 900 euros de la subvenció.


En el ple municipal, el Partit Popular s'ha afegit a les sol·licituds del PSC per aclarir si les JERC han organitzat actes amb subvencions públiques atorgades a una altra entitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.