El PSC proposa consensuar cinc qüestions estratègiques per al futur de la ciutat


  • Comparteix:

Els socialistes volen un gran acord entre tots els partits sobre infraestructures i organització territorial

Els socialistes volen un gran acord entre tots els partits sobre infraestructures i organització territorial

El PSC proposarà al proper ple que s'elabori un pla de ciutat per consensuar cinc qüestions estratègiques per al futur de Sant Cugat. Els socialistes consideren que els partits han d'arribar a un gran acord sobre les infraestrucutres i la vinculació de Sant Cugat en la futura organització territorial.

En una moció que presentarà en el proper ple municipal, el PSC proposa que una comissió consensuï cinc qüestions que qualifica d'interès ciutadà. Segons els socialistes, l'organisme hauria de tractar la participació de Sant Cugat en la Televisió Digital Terrestre, la vinculació comarcal de la ciutat en la futura organització territorial i la integració de la localitat en espais econòmics. A més, el PSC reclama que s'analitzin el projecte de tren d'alta velocitat al seu pas per Sant Cugat i el pla d'infraestructures que promourà la Generalitat.

El portaveu del PSC, Salvador Gausa, afirma que en aquest i el proper mandat s'acabarà de definir el Sant Cugat del futur.

Salvador Gausa

Pensem que cal un consens en aquestes cinc qüestions. En aquest i en el proper mandat, definirem el Sant Cugat del futur.


La secció local socialista també demana que les entitats i els ciutadans debatin sobre les cinc qüestions en un consell estratègic provisional fins que s'aprovi el nou ROM. Segons el PSC, la composició de l'òrgan s'hauria de debatre en la Junta de Portaveus a partir d'una proposta de l'equip de govern.

Salvador Gausa assegura que les mostres de consens que hi ha hagut en aquest mandat demostren que aquesta via encara pot donar més resultats.

Salvador Gausa

En aquest mandat, hi ha hagut mostres de consens com, per exemple, amb el Síndic de la ciutat. Creiem que aquesta via pot donar molts més resultats


D'altra banda, el PSC ha lamentat que l'actual equip de govern faci sovint propostes en nom de l'Ajuntament sense tenir present que el consistori inclou també els grups de l'oposició. Els socialistes també han criticat que l'alcalde sigui el proper ponent del Sant Cugat Tribuna.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.