El PSC de Sant Cugat espera que el Llibre Verd de la Generalitat inclogui els jutjats de Sant Cugat


  • Comparteix:

Els socialistes creuen que les crítiques de CiU sobre aquest tema no tenen cap credibilitat

Els socialistes creuen que les crítiques de CiU sobre aquest tema no tenen cap credibilitat

El PSC confia que el 'Llibre Verd de la Justícia' que està enllestint la Generalitat inclourà la petició del partit judicial de Sant Cugat. Els socialistes han respost així a les crítiques de CiU, que havia acusat el tripartit de no donar suport a la reclamació dels jutjats propis. El PSC considera que la federació nacionalista no té cap credibilitat en aquesta matèria, ja que en 23 anys de govern no van aconseguir que l'executiu espanyol respongués aquesta demanda.

El portaveu municipal del PSC, Salvador Gausa, diu que no estan disposats a admetre que CiU exigeixi ara al tripartit coses que la federació nacionalista no ha aconseguit en 23 anys de govern. En concret, i pel que fa a la reclamació d'uns jutjats de primera instància i instrucció per a Sant Cugat, Gausa considera que l'actitud reivindicativa de CiU no té 'cap credibilitat'.

Salvador Gausa

Volem denunciar la política de CiU, que ens demana constantment que fem en dos anys coses que ells no van fer en els seus 23 anys de govern. Els falta tota la credibilitat.


El portaveu socialista confia en què el 'Llibre Verd de la Justícia', que està preparant el govern de la Generalitat, inclogui la demanda del partit judicial de Sant Cugat i remarca que la federació nacionalista mai no va plantejar clarament aquesta reclamació al ministeri de Justícia.

Salvador Gausa

S'està treballant en aquest tema, cosa que fins ara no s'havia fet. Properament es negociarà amb el ministeri de Justícia el Llibre Verd, i es podrà modificar la llei de planta perquè Sant Cugat pugui disposar de partit judicial.


El PSC assegura que CiU ha optat darrerament per una estratègia política que consisteix en fer crítiques 'oportunistes' al govern de la Generalitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.