L'EMD de Valldoreix es decanta per habitatge públic que no superi els tres pisos d'alçada


  • Comparteix:

L'EMD de Valldoreix es decanta perquè la primera promoció d'habitatge públic al territori no superi els tres pisos d'alçada per adequar-se a l'estil urbanístic de la zona. La presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, assegura que encara no s'ha decidit on s'ubicarà la promoció ni a quin tipus d'usuari es destinarà.

Els 5.200 metres quadrats de sostre públic es podrien construir al costat de l'estació d'aquest territori, a la zona del Casal de Cultura o a uns terrenys de la rambla de mossèn Jacint Verdaguer. Turu no s'ha decantat per cap d'aquestes zones, però sí ha dit quin tipus d'habitatge preferiria per al territori.

Montserrat Turu

Tothom sap que Valldoreix és un entorn residencial. No hi veig blocs de meés de tres pisos.


Si es decidís ubicar l'habitatge públic als terrenys propers de l'estació dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) a Valldoreix, Turu assegura que en cap cas es perdrien places d'aparcament a la zona.

Montserrat Turu

Si l'habitatge es construís a una part de l'aparcament, ens comprometem a fer més places per aparcar.


Turu ha afegit que, si s'opta per construir l'habitatge a la zona del Casal Cultura, la construcció d'habitatge públic s'hauria d'adequar al projecte de centralitat que s'ha d'elaborar.

La requalificació de nou hectàrees de terrenys d'equipaments a Can Monmany i el desenvolupament urbanístic d'una part d'aquest sector de Valldoreix han generat aquesta porció de sòl on construir habitatge públic. El ple municipal va decidir aquest dilluns per unanimitat traslladar el sòl d'habitatge públic de Can Monmany a altres zones de Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.