L'AMPA del Ferran i Clua, preocupada per la 'inseguretat' que podria generar el centre de Can Monmany


  • Comparteix:

L'associació acusa el president de la Fundació Fontanilles d'intentar utilitzar-los per tranquil·litzar la població

L'associació acusa el president de la Fundació Fontanilles d'intentar utilitzar-los per tranquil·litzar la població

L'AMPA del CEIP Ferran i Clua de Valldoreix ha mostrat la seva preocupació per la inseguretat que podria provocar l'equipament social proposat per la Fundació Fontanilles a la finca de Can Monmany. L'associació acusa el president de la Fundació, Domènec Domènech, d'intentar utilitzar l'AMPA per transmetre una falsa sensació de tranquil·litat.

Dos representants de l'AMPA del CEIP Ferran i Clua de Valldoreix es van reunir el passat mes de novembre amb el president de la Fundació Mercè Fontanilles. Domènec Domènech els va explicar el contingut de la memòria inicial del projecte d'equipament social que proposen per a la finca de Can Monmany.

El president de l'AMPA, Jordi Comas, ha explicat que la reunió no va servir per tranquil·litzar el col·lectiu de pares i mares, que van expressar clarament la seva preocupació per la inseguretat que podria generar a la zona un equipament d'aquestes característiques. Per això, des de l'AMPA acusen el president de la Fundació Fontanilles d'intentar utilitzar l'associació per transmetre una falsa sensació de tranquil·litat.

Jordi Comas

Ens sap greu que utilitzi una reunió amb nosaltres del mes de novembre per dir que estem d'acord amb el projecte. No és cert, estem preocupats per la seguretat.


Des de l'AMPA del CEIP Ferran i Clua reconeixen que la memòria inicial del projecte de Can Monmany no inclou instal·lar centres per a toxicòmans, tot i que afegeixen que això no exclou la possibilitat d'incorporar aquests serveis en el futur. Jordi Comas.

Jordi Comas

És cert que en un principi no es pensa posar-hi toxicòmans, i això està bé, però no sabem si en el futur es podrien ampliar els serveis, d'aquí 5-10 anys. L'entorn ho permetria.


El president de l'AMPA del Ferran i Clua, Jordi Comas, afegeix que van acordar amb la Fundació Fontanilles tornar-se a reunir en el futur si hi ha novetats sobre el projecte de Can Monmany.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.