L'alcalde anima els emprenedors santcugatencs a invertir a Montellano


  • Comparteix:

L'alcalde anima els emprenedors santcugatencs a invertir en el desenvolupament econòmic de la població sevillana de Montellano, amb qui Sant Cugat ha iniciat un procés que podria acabar en l'agermanament. Lluís Recoder, que ha visitat el municipi andalús aquesta setmana, ha fet també una crida als habitants de Montellano perquè expliquin que a Catalunya no es discrimina el castellà.

La visita de l'alcalde, acompanyat del regidor de Comerç i el president del CPA, a Montellano ha servit per retornar les visites que, anteriorment, han realitzat els dos últims alcaldes de la població sevillana a Sant Cugat. Amb l'objectiu final de crear les condicions per un possible agermanament, Lluís Recoder s'ha reunit amb l'alcalde de Montellano Paco Salazar i han parlat del possible agermanament entre les dues poblacions.

Recoder ha apostat per cercar vies de col·laboració que, segons ha dit, haurien de passar per la cultura, l'esport i la promoció econòmica. En aquest sentit, Recoder ha animat els emprenedors santcugatencs a invertir a Montellano, una població que, segons l'alcalde, té unes possibilitats de desenvolupament molt interessants.

Lluís Recoder

Montellano està a la ruta de Sevilla a la Costa del Sol i està ben comunicat. Té possibilitats de desenvolupament importants. Els emprenedors de Sant Cugat poden tenir interès allà.


L'alcalde també ha fet una crida als ciutadans de Montellano, que coneixen bé la realitat catalana gràcies als vincles amb Sant Cugat, a explicar als seus conciutadans andalusos que a Catalunya no es discrimina el castellà.

Lluís Recoder

Els he demanat que siguin ambaixadors de la realitat de Catalunya a Andalusia i que expliquin que aquí no es persegueix ningú. Catalunya és una nació oberta, feta amb gent vinguda de tot arreu. Tenim una llengua i la volem preservar, com ells la seva.


Actualment, a Sant Cugat hi ha un miler de persones que o bé han nascut a Montellano o bé són descendents de persones d'aquesta població.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.