Sant Cugat redactarà un Pla de Joventut 2009-2011 amb un procés de participació ciutadana


  • Comparteix:

L'Ajuntament obrirà un procés participatiu per redactar un Pla de Joventut 2009-2011 per definir una graella d'activitats per joves. La decisió és fruit de la declaració institucional que ha sorgit d'una moció d'ERC al plenari municipal. D'aquesta manera, el consistori segueix les recomanacions de la secretaria de Joventut de la Generalitat de prorrogar durant el 2008 els plans locals de joventut.

El ple del 20 de febrer del 2005 va aprovar per unanimitat el primer Pla de Joventut de la ciutat, que recollia un total de 141 accions agrupades en 10 eixos temàtics. ERC considera que s'ha de continuar amb aquesta actitud i que cal obrir un procés de diàleg, ja que Sant Cugat és una de les poblacions més joves de Catalunya.

Per aquest motiu, el ple municipal ha acordat que el servei de Cultura i Joventut de l'Ajuntament obri un procés participatiu que doni continuïtat al pla local anterior per definir una graella d'activitats per joves. A més, el consistori es compromet a presentar abans de dos mesos un informe del Pla de Joventut 2005-2007.

Escoltem el regidor d'ERC, Toni Ramon.

Toni Ramon

El servei de Cultura i Joventut obrirà un procés participatiu i l'Ajuntament elaborarà un informe.


Toni Ramon ha volgut reconèixer que el document de la moció presentada l'han redactat les JERC de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.