Eduard Pomar formarà part de les llistes d'ERC al Parlament


  • Comparteix:

EL santcugatenc anirà de número 45 a la candidatura del partit per la demarcació de Barcelona

EL santcugatenc anirà de número 45 a la candidatura del partit per la demarcació de Barcelona

El santcugatenc Eduard Pomar formarà part de les llistes d'ERC a les eleccions al Parlament de Catalunya de la propera tardor. El tinent d'alcalde de Medi Ambient i portaveu municipal d'ERC ocupa la posició 45 la candidatura del partit per la demarcació de Barcelona.

Eduard Pomar va ser escollit la setmana passada per representar el Vallès Occidental a la llista electoral d'ERC per a les properes eleccions catalanes. D'aquesta manera, el santcugatenc ocuparà la posició 45 de la candidatura del partit per la demarcació de Barcelona.

Pomar ha admès que és 'gairebé impossible' que surti elegit com a diputat, ja que ERC aspira a repetir uns resultats similars a les últimes eleccions nacionals, on va assolir 23 diputats a tot Catalunya.

No obstant això, el santcugatenc s'ha mostrat molt satisfet de formar part de la candidatura republicana al Parlament de Catalunya.

Eduard Pomar

És la primera vegada que vaig a les llistes. Em fa molta il·lusió. La comarca hi estarà ben representada.


Paral·lelament, Eduard Pomar està treballant en l'elaboració del programa electoral d'ERC per als comicis nacionals. Concretament, el polític santcugatenc forma part de la sectorial de Territori i Medi Ambient.

Eduard Pomar

Estem treballant en l'elaboració del programa. Ara participo en la sectorial de Medi Ambient i Territori.


Pel que fa a la representació del Vallès Occidental , la llista dels republicans està encapçalada pels actuals diputats Joan Ridao i Pilar Dellunde, i també hi són presents el tinent d'alcalde de Terrassa, Ramon Arribas i l'exalcalde de Sant Llorenç Savall, Magí Rovira, entre d'altres.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.