Noves Generacions demanaran el vot útil dels joves, que consideren els més perjudicats pel tripartit


  • Comparteix:

Les Noves Generacions del Partit Popular volen ser el motor de la campanya que encapçala Josep Piqué. Així ho ha manifestat el seu president, Carlos Parry, en un sopar de les Noves Generacions de Sant Cugat. Parry ha afegit que apel·laran al vot útil dels joves ja que ha estat els més perjudicats per la gestió del tripartit.

Durant la trobada, que s'ha fet al Sant Cugat Hotel & Restaurante, el president de la branca juvenil popular a nivell de Catalunya, Carlos Parry, ha assegurat que els més perjudicats amb el tripartit han estat els joves. És per això que, durant la campanya electoral, demanaran el vot útil cap a la candidatura de Piqué.

Carlos Parry

En aquesta campanya volem ser el motor perquè els veritables enganyats amb el tripartit som els joves.


Al sopar també hi ha assistit Dolors Montserrat, presidenta del Partit Popular de Barcelona, que s'ha mostrat optimista davant dels resultats el proper 1 de novembre, malgrat que les enquestes preveuen una davallada del partit.

Dolors Montserrat

Estem molt tranquils perquè a les enquestes sempre donen al Partit Popular amb resultats a la baixa però després sempre hem augmentat.


Montserrat ha destacat també que tots els pactes són legítims però que abans de tot buscaran un bon resultat per evitar un altre tripartit o el pacte de CIU amb ERC.

Aquest mateix dissabte, el PPC ha presentat ja el seu programa electoral per als comicis de l'1 de novembre, en un acte a l'Hotel Cándido de Terrassa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.