ICV-EA denuncia la manca d'inversió municipal a Mira-sol


  • Comparteix:

ICV-EA denuncia una manca d'inversió de l'Ajuntament al districte de Mira-sol. El portaveu ecosocialista, Xavier Boix, creu que cal solucionar la recollida selectiva, l'estat de la riera i la urbanització de carrers com a prioritats per als pressupostos del 2007.

Els regidors del grup municipal d'ICV-EA han visitat aquesta setmana Mira-sol, acompanyats de representants de les associacions de veïns de Sant Joan i de Mas Gener, per veure de primera mà l'estat del districte. Segons el portaveu municipal, Xavier Boix, l'Ajuntament no ha destinat la inversió que el districte necessita per arranjar algunes de les seves infraestructures.

Entre les millores pendents, Boix ha destacat la manca de manteniment de carrers i voreres, de neteja de la zona, o la manca de recollida selectiva al districte. També ha denunciat el poc cabdal de la riera, ja que pot provocar inundacions com les que es van produir al setembre.

Xavier Boix

Les dues rieres més importants van a parar a la riera de Mas Gener i aquesta no té suficient cabdal per aguantar tota l'aigua. Això pot tenir grans conseqüències.


Entre d'altres temes pendents, també s'ha parlat de la urbanització del districte. Segons Boix, la urbanització de Mira-sol, que depèn de l'Ajuntament, està en pitjors condicions que la de Valldoreix, que gestiona l'EMD.

Pel que fa l'estat del camp de petanca, inaugurat ara fa dos anys, Xavier Boix ha demanat a l'Ajuntament que expliqui per què encara no es pot fer servir.

Xavier Boix

Hi ha pocs equipaments i un dels que hi ha no s'utililtza. És una manca de respecte a la ciutadania.


De cara a l'aprovació dels pressupostos per al 2007, el grup d'ICV-EA ha dit que demanarà la inclusió d'una partida per adequar el pont de la riera de Can Cabassa i una altra per a la millora de la riera de Mas Gener i de Can Cabassa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.