El PSC diu que la modificació del PGM de la Floresta evidencia l'error de CiU


  • Comparteix:

Satisfacció del grup local del PSC perquè el ple municipal d'aquest mes d'octubre aprovarà, definitivament, la modificació puntual del Pla General Metropolità de la Floresta. Els socialistes celebren que després de quatre anys d'errors de CiU s'hagi aconseguit desprogramar la zona de Can Busquets.

El ple municipal d'aquest vespre donarà llum verda a la modificació puntual del PGM de la Floresta, sense incloure la urbanització del sector de Can Busquets. Una moció que tindrà el suport del grup municipal del PSC que, tot i criticar la feina que s'ha fet en els últims quatre anys, valoren positivament la solució que s'ha pres per protegir aquesta zona.

El portaveu local del PSC, Salvador Gausa, considera que s'ha tingut quatre anys per millorar el projecte. Segons Gausa, avui es posa en evidència l'error de CiU per dir que no es podia tirar endavant el PGM de la Floresta sense urbanitzar parcialment Can Busquets.

Salvador Gausa

Avui es posa en evidència l'error de CiU i la falta de veritat al dir que no es podia tirar endavant el PGM sense Can Busquets i això avui es farà possible.


Els socialistes consideren que la Floresta necessita millorar els seus equipaments, la centralitat, l'habitatge públic i la seguretat. Quatre punts que, segons el PSC, es poden millorar amb més partides pressupostàries. En aquest sentit, Salvador Gausa ha explicat que presentaran dues al·legacions als comptes municipals de 2007 adreçades a aquest districte santcugatenc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.