Les JERC rebutgen l'atac contra la seu del PSC


  • Comparteix:

La secció local de les JERC condemna 'enèrgicament' l'atac a la seu del PSC de Sant Cugat produït la matinada de dijous. Les joventuts republicanes han expressat la seva solidaritat amb l'agrupació local socialista i han demanat la fi d'aquestes 'actituds intolerants' que suposen 'un entrebanc a la democràcia i la pluralitat'.

A través d'un comunicat, les joventuts republicanes s'han volgut sumar a les mostres de rebuig davant aquest nou atac contra la seu del PSC de Sant Cugat.

Des de la JERC han assegurat que 'comprenen' perfectament la indignació dels socialistes, ja que també la seu d'Esquerra Republicana ha patit durant aquest any alguns actes vandàlics, el darrer dels qual els va trencar el rètol.

Ramon Puigneró, membre de les JERC, ha recordat que els partits democràtics s'han de mantenir ferms davant d'aquesta mena d'actituds violentes.

Ramon Puigneró

Podem entendre el sentiment de ràbia que tenen ara mateix al PSC, però jo els encomano a seguir com fins ara, perquè si canviessin el seu discurs els agressors aconseguirien el que es proposen.


Les JERC han manifestat la seva esperança que s'identifiquin aviat els autors de l'atac, perquè aquests actes no quedin impunes.

La formació també ha remarcat que, en cas que hi hagi una possible 'voluntat política' darrere l'agressió, cal deixar clar que 'qualsevol projecte polític s'ha de basar en les vies democràtiques per assolir els seus objectius'. Aquests només seran legítims, afirmen, si es reivindiquen de manera pacífica i utilitzant la força de la raó, i mai per 'la raó de la força'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.