ICV-EA veu 'electoralisme' en les crítiques de Recoder a la manca de mossos d'esquadra


  • Comparteix:

ICV-EA considera que l'alcalde fa 'electoralisme' quan es queixa de la manca d'efectius dels Mossos d'Esquadra a la nostra ciutat. Els ecosocialistes acusen Lluís Recoder de generar més 'alarma social' per relacionar la falta de policies al carrer amb els robatoris.

L'alcalde va reclamar la setmana passada al departament d'Interior que es destinin a Sant Cugat els Mossos d'Esquadra que inicialment s'havien previst en el desplegament, 18 més dels que hi ha en l'actualitat. ICV-EA creu que la postura de l'alcalde és 'electoralista' i respon als interessos de la seva formació política, CiU.

El portaveu municipal ecosocialista, Xavier Boix, assegura que les declaracions de Recoder demostren la 'dretanització' de la federació nacionalista, que s'acosta a les postures del PP.

Xavier Boix

El problema és utilitzar la seguretat ciutadana per fer bandera electoral. Ja ens podem esperar per a les eleccions municipals.


Com ja va fer el conseller d'Interior, Joan Saura, Boix ha reconegut el dèficit de Mossos d'Esquadra fins el 2009, però ha atribuït la responsabilitat al govern de CiU, que va planificar un 'mal desplegament'. El portaveu d'Iniciativa assegura que actualment hi ha més policies que mai patrullant per la ciutat i recorda que els índexs de delinqüència de Sant Cugat són més baixos que els de l'entorn.

Boix acusa l'alcalde de generar més 'alarma social' quan relaciona la falta de 18 policies amb els robatoris.

Xavier Boix

El problema és utilitzar la qüestió de la seguretat ciutadana per fer-ne bandera electoral. CiU i PP utilitzaran el tema en les municipals. CiU s'està dretanitzant.


ICV-EA considera que els robatoris a Sant Cugat generen més alarma perquè tenen més ressò mediàtic que els delictes que es registren a ciutats com Cerdanyola o Badia del Vallès.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.