El PSC vol que l'empresa que ha fet les obres de Coll Favà assumeixi els problemes que han sorgit


  • Comparteix:

Els responsables del PSC a Coll Favà

Els responsables del PSC a Coll Favà

El PSC demana a l'Ajuntament que no recepcioni les obres d'urbanització de Coll Favà i no les doni per bones fins que no hi hagi un dictamen que certifiqui que la xarxa de clavegueram no presenta problemes. Els socialistes exigeixen que sigui la constructora qui s'encarregui de solucionar les deficiències que presenta el barri.

Els socialistes han explicat que els problemes provocats per les arrels dels pollancres de Coll Favà encara porten cua i demanen a l'Ajuntament que no doni per finalitzades les obres d'urbanització fins que se certifiqui que els problemes s'han solucionat del tot.

Assenyalen que el paviment de la plaça Festa de Tardor presenta aixecaments i que són molts els veïns que encara pateixen problemes en el clavegueram, com ara la barreja entre les aigües pluvials i fecals.

El regidor socialista Salvador Gausa ha demanat que l'equip de govern actuï amb 'sensatesa' i obligui l'empresa Vèrtix a resoldre les deficiències pendents:

Salvador Gausa

No es poden recepcionar les obres fins que es comprovi que la xarxa de clavegueram està en bon estat


El portaveu del PSC, per la seva banda, ha afegit que els problemes derivats de les arrels no són nous i ha acusat l'equip de govern d'actuar amb manca de control i supervisió en l'execució de l'obra:

Jordi Menéndez

És responsabilitat de l'Ajuntament vetllar per la qualitat de les obres que es fan


El PSC demana un estudi que verifiqui en quin estat es troba la xarxa de clavegueram i en cas que se certifiqui que està afectada per les arrels dels arbres, s'obligui l'empresa a resoldre-ho per evitar que l'Ajuntament hagi de pagar-ne la reparació més endavant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.