ICV-EA reclama que Can Busquets sigui forestal i s'inclogui en la modificació del PGM de la Floresta


  • Comparteix:

ICV-EA reclama que es requalifiqui Can Busquets com a sòl forestal i que s'inclogui aquest sector en el text refòs de la modificació del PGM de la Floresta. Els ecosocialistes han presentat al·legacions al projecte perquè consideren que no respon a una visió global de l'urbanisme, prioritza els interessos privats i no té en compte la realitat de la Floresta.

ICV-EA considera que la modificació del PGM de la Floresta iniciada per l'Ajuntament és una 'gran oportunitat perduda' per resoldre els problemes reals del districte, que es podrien abordar millor amb un pla de millora urbana. El portaveu municipal, Xavier Boix, lamenta que la proposta no faci un tractament curós dels connectors biològics, que no tingui en compte la tipologia d'habitatges de la Floresta i que no diagnostiqui correctament les necessitats socials del districte.

A més, Boix critica que l'acord entre l'alcalde i el grup socialista exclogui l'àmbit de Can Busquets de la proposta i reclama que es requalifiqui aquest sector com a sòl forestal.

Xavier Boix

No sabem quin és el pacte entre el PSC i l'alcalde. Hem de ser valents i reclassificar el sòl de Can Busquets, com es va fer amb la Torre Negra.


Els ecosocialistes consideren que la proposta no respon a una visió global de l'urbanisme i afegeixen que conté desequilibris entre els interessos privats i l'interès públic. En concret, Xavier Boix afirma que alguns plans d'actuació urbanística prioritzen els beneficis particulars.

Xavier Boix

És un urbanisme a curt termini. Es respon a interessos particulars, sense equilibri.


ICV-EA reclama a la resta de formacions polítiques que estudiïn 'seriosament' les seves al·legacions i es posicionin.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.