ERC demana que els tràmits de DNI i passaport es facin a la comissaria dels Mossos


  • Comparteix:

ERC denuncia l'estat en què es troba l'oficina d'expedició de DNI i passaports de la ciutat. Els republicans consideren que el servei té un pèssim funcionament i una manca de plantilla. El grup parlamentari d'ERC al Congrés dels Diputats demanarà que aquests tràmits es porti des de l'oficina dels Mossos d'Esquadra.

ERC critica que l'oficina de la policia estatal encarregada de tramitar els DNI i passaports té un 'pèssim' funcionament. Per als republicans, això passa perquè hi ha una manca de plantilla i un horari que no dóna servei a les necessitats reals dels ciutadans.

Així ho ha explicat el portaveu municipal d'ERC, Eduard Pomar.

Eduard Pomar

Hi ha un pèsim funcionament. Els horaris són insuficients. També hi ha una manca de plantilla.


Pomar també ha explicat que hi ha una manca d'utilització del català, tant en la informació escrita com en el tracte dels treballadors. El republicà ha denunciat, a més, que no s'utilitza la bandera catalana dins l'oficina.

És per això que el diputat Agustí Cerdà ha entrat a la Mesa del Congrés dels Diputats, a petició d'ERC de Sant Cugat, una bateria de preguntes per mirar de resoldre aquests problemes. Ho explica l'alcaldable de la formació, Raül Grangé.

Raül Grangé

Proposem que facin un sèrie de preguntes a l'estat per millorar el servei.


Grangé ha avançat que no descarten portar aquest tema al ple municipal. El republicà ha explicat, però, que estan a l'espera de la resposta del govern espanyol a la seva proposta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.