Recoder defensa que la gestió de CiU ha convertit Sant Cugat en model i enveja


  • Comparteix:

Lluís Recoder desplega la seva visió de la ciutat en un acte al Teatre Auditori, ple de gom a gom, amb què Convergència i Unió arranca la pre-campanya per les pròximes eleccions municipals. L'alcaldable de CiU assegura que la seva gestió ha convertit Sant Cugat en un model que moltes altres ciutats volen imitar, i demana als ciutadans que li renovin la confiança.

Recoder defensa que els governs de CiU a Sant Cugat han sabut desenvolupar un model de ciutat propi que l'han convertit en una enveja per altres poblacions de l'entorn que, ara fa 20 anys, eren iguals o millors que Sant Cugat. L'alcaldable ha admès errors i que hi ha temes pendents de resoldre, però considera que la feina feta és el seu millor aval, davant les propostes d'altres formacions polítiques.

Lluís Recoder

Als que diuen que faran polítiques millors que les nostres, els preguntaré com quina altra ciutat ho faran. I si no saben respondre, entendré que només són paraules.


L'alcaldable de CiU assegura que s'està treballant amb un plantejament coherent i sòlid, per afrontar amb èxit els reptes de futur i el creixement de la ciutat. Recoder alerta, però, que Sant Cugat s'ha convertit en un desig polític i en un objectiu a abatre electoralment.

Lluís Recoder

No crec que hi hagi ningú altre que, a banda de propostes, tingui un projecte concret per Sant Cugat. El nostre model es distigeix de la resta, i intentaran acabar amb aquesta anomalia


Gairebé 800 persones han donat acollida al candidat de CiU. Abans de la seva intervenció, una desena de testimonis de personalitats lligades a la ciutat han expressat el seu suport a Recoder, amb la intervenció especialment emotiva del regidor Josep Romero.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.