El PSC replica a CiU que privatitzar serveis públics no és política social


  • Comparteix:

El PSC respon a CiU que el model de serveis públics de la federació nacionalista es basa en la privatització. Els socialistes consideren que la privatització de la gestió de les zones esportives Jaume Tubau i de la Rambla del Celler no són exemple de política de serveis. D'aquesta manera, el PSC contesta les crítiques de CiU, que havia acusat els socialistes de gestionar malament serveis públics i d''incoherència' en seguretat ciutadana.

El PSC ha recordat que l'actual equip de govern, format pels nacionalistes i ERC, no ha construït cap escola bressol ni ha cedit terrenys a la Generalitat per a una llar d'avis en aquest mandat.

Ferran Villaseñor és primer secretari del PSC.

Ferran Villaseñor

Quantes escoles bressol ha fet CiU? Cap. Quants terrenys ha cedit a la Generalitat per a una llar d'avis? Res.


El PSC també ha contestat les crítiques de CiU en matèria d'habitatge. Els socialistes han replicat als nacionalistes que l'aposta per les promocions públiques és compartida per tots els partits. Segons el PSC, l'equip de govern també s'ha beneficiat dels canvis legislatius del tripartit per millorar les accions d'habitatge públic. Tot i això, Villaseñor ha subratllat que l'equip de govern no ha construït els 2.000 pisos públics promesos per a l'actual mandat.

El PSC també ha respost a CiU que donen suport a l'arribada d'uns jutjats de primera instància a la ciutat. Els socialistes han recordat a la federació que ja havien expressat públicament la necessitat comptar amb noves instal·lacions judicials. El PSC lamenta la crítica nacionalista, ja que l'alcalde va reunir-se amb l'alcaldable Salvador Gausa per concretar una estratègia per aconseguir els jutjats.

Aintzane Conesa és regidora del PSC.

Aintzane Conesa

L'alcalde va demanar una reunió amb Salvador Gausa per concretar com aconseguir els jutjats. L'alcalde sap que Gausa també vol els jutjats.


Conesa també ha demanat a la federació que no utilitzi la seguretat ciutadana com a eina de confrontació política. Tot i les crítiques de CiU, la socialista ha reafirmat que la seguretat ciutadana no només es basa en xifres d'agents policials.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.