El PSC dóna suport a les ordenances per la supressió de la taxa de sanejament


  • Comparteix:

La supressió de la taxa de sanejament ha estat la condició indispensable perquè el PSC donés suport a les noves ordenances fiscals. Els tres partits de l'oposició han criticat el caire continuista de les ordenances, i han reclamat una revisió de la política fiscal del municipi.

Iniciativa per Catalunya-Verds ha alertat dels perills que pot suposar la supressió de l'IAE que impulsa el govern central, sense garantir les compensacions que es faran als municipis. Sobre la taxa de sanejament, la formació eco-socialista ha qüestionat com es finançarà en el futur la recollida de residus, subratllant que aquest tema requereix la complicitat dels ciutadans.

Els socialistes han criticat el continuisme de les ordenances, davant els canvis socials i econòmics que viu la ciutat. Ho explica el regidor Pau Calsamiglia:

Pau Calsamiglia

El nostre sistema fiscal necessita una profunda revisió, davant el canvi que el teixit social ha viscut en els últims anys


La taxa de sanejament ha provocat un dels debats més encesos del ple extraordinari. Els socialistes han denunciat el caràcter electoralista de la mesura. Escoltem les paraules de Calsamiglia i la resposta del tinent d'alcalde d'Economia denunciant la política que ha seguit el PSC amb aquest tema:

P. Calsamiglia / M. Garcia

-El Partit popular només ha volgut complir una promesa electoral
-La seva estratègia els ha portat al fracàs


Des d'Esquerra Republicana s'ha reiterat que la taxa de sanejament era qüestionada, impopular i injusta. El seu portaveu, Eduard Pomar, ha demanat una rebaixa dels impostos més agosarada i ha reclamat que s'incloguin bonificacions pels edificis que incorporin millores medi-ambientals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.