El director del 'Tot Sant Cugat' referma la independència del setmanari


  • Comparteix:

Les instal·lacions del setmanari, al carrer de Sant Antoni

Les instal·lacions del setmanari, al carrer de Sant Antoni

El director del 'Tot Sant Cugat i el 'Diari de Sant Cugat' respon als partits que els setmanaris reflecteixen 'la pluralitat política de la ciutat'. Josep Maria Vallès referma 'la independència' de les publicacions i es mostra sorprès pel comunicat de totes les formacions polítiques, excepte CiU.

Vallès ha negat que els setmanaris beneficiïn CiU, tal com insinuen les quatre formacions signants del comunicat. Segons el director, les publicacions només es guien per 'criteris periodístics'.

Vallès respon l'opinió dels quatre partits.

Josep Maria Vallès

És una opinió que no reflecteix la realitat. Els dos setmanaris intenten arribar a tot allò que passa a la ciutat, inclosos els partits polítics.


El director de les publicacions ha atribuït el comunicat a un possible interès per controlar els continguts dels dos setmanaris. Segons Vallès, els mitjans de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió (CCRTV) ja pateixen un control polític.

Josep Maria Vallès

Som independents i potser això els dol. Potser és que volen controlar els mitjans com ja controlen la CCRTV.


Vallès també ha tornat a defensar el contingut de l'article criticat pels quatre partits. Segons el director editorial, diverses enquestes demostren que bona part de la població no s'interessa per la política.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.