Solé confia que la pista del CEIP Turó de Can Mates estigui arranjada a l'estiu


  • Comparteix:

La tinenta d'alcalde d'Educació confia que el problema de la pista del CEIP Turó de Can Mates se solucioni abans de l'estiu. Àngels Solé responsabilitza l'empresa pública GISA del problema, ja que no va fer el correcte pilotatge del terreny a l'hora de construir la pista esportiva de l'escola. L'actuació servirà per eliminar les esquerdes del gimnàs, la pista i les tanques del voltant, provocades per un mal estudi geotècnic.

Quan el departament d'Educació va construir l'escola CEIP Turó de Can Mates va tenir en compte les terres argiloses del terreny a l'hora de construir l'escola, però no al construir la pista. Segons Solé, l'empresa pública de la Generalitat GISA va construir 'amb presses' la pista esportiva.

Àngels Solé

L'edifici de l'escola està fet correctament però la pista es va fer amb presses. Amb el pas del temps va haver-hi moviments i la pista es va obrir. És un risc pels alumnes.


La Generalitat ja s'ha compromès a iniciar les obres de remodelació de la pista per Setmana Santa i a finalitzar-les a l'estiu. Solé destaca que, gràcies a la insistència, el departament d'Educació ha pres consciència del problema.

Àngels Solé

El centre i l'AMPA han estat constantment demanant que els ajudéssim a conscienciar el departament. És el que hem fet i finalment el departament ha assumit la solució definitiva.


Les obres no afectaran la jornada escolar, ja que el procés més complex de la remodelació es farà a l'estiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.