La CUP concorre a les eleccions amb l'objectiu d'aconseguir un regidor


  • Comparteix:

La Candidatura per la Unitat Popular (CUP) es marca l'objectiu electoral d'aconseguir representació a l'Ajuntament el pròxim 27 de maig. Guim Pros, que encapçalarà les llistes, ha presentat aquest dissabte un programa on la cultura, l'habitatge i la cohesió social són els eixos centrals.

El cap de llista ha destacat que la candidatura està formada per membres de diverses entitats de la ciutat i que presenta un projecte d'esquerres i independentista. Segons ha destacat Guim Pros, un dels objectius principals que es marca el partit és fomentar la participació ciutadana, més enllà del dret a votar un cop cada quatre anys.

Guim Pros

Intentem fer veure que la política s'hauria d'apartar de la política tradicional, apostant per òrgans que fomentin la participació de la ciutadania.


Pros també ha destacat la cultura, el medi ambient i l'urbanisme com els altres eixos de la candidatura que s'ha presentat davant la nova seu de l'ajuntament , un espai diuen, que simbolitza el continu creixement de la ciutat.

Guim Pros

És un lloc on hi voldriem tenir representació i una mostra del tarannà de creixement de la ciutat.


Els representants de la CUP a Sant Cugat centraran els seus esforços en aquest creixement i en la cohesió dels seus ciutadans. Finalment, han demanat a les formacions polítiques presents al consistori que garanteixin la igualtat d'oportunitats a la cursa electoral, sense vetar-los el dret a participar als debats organitzats pels mitjans de comunicació públics.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.