El PP veu 'electoralisme' en les obres a la via pública a dos mesos de les eleccions


  • Comparteix:

L'alcaldable del PP, Berta Rodríguez, critica que es posi la ciutat 'potes enlaire' a dos mesos de les eleccions municipals. Rodríguez veu 'electoralisme' en aquestes actuacions i assegura que els populars estan compromesos, en canvi, amb la ciutat i les famílies.

En un comunicat, Rodríguez assegura que l'eix de la seva campanya electoral serà treballar per la ciutat i les famílies. La candidata del PP rebutja l'electoralisme i la 'política d'última hora' que, segons diu, es manifesta posant la ciutat 'potes enlaire' a dos mesos dels comicis.

D'altra banda, Berta Rodríguez celebra que Lluís Recoder hagi posat 'seny' a la posició de CiU en el debat sobre el referèndum d'autodeterminació. Recordem que Recoder va assegurar a Ràdio Sant Cugat que la federació nacionalista no hauria d'haver 'entrat en el joc' d'ERC, motivat, segons ell, per raons electorals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.