L'ajuntament, el primer interessat en l'acabament de l'escola del Pla del Vinyet


  • Comparteix:

L'alcalde ha reiterat que l'ajuntament és el primer interessat en què les obres de l'escola del Pla del Vinyet compleixin el calendari. Lluís Recoder ha explicat que des de fa temps està pressionant les més altes instàncies perquè el centre pugui obrir en el termini establert.

L'alcalde ha explicat que comparteix amb la comunitat educativa la preocupació i el neguit pel retard amb què avances les obres de l'escola del Pla del Vinyet. Recoder admet que s'entreveu que el centre no avança en els terminis previstos, però ha reiterat que l'equip de govern està trucant a totes les portes perquè aquesta escola pugui entrar en funcionament en la data fixada.

Lluís Recoder

Hem parlat amb el delegat d'Ensenyament, amb la consellera, amb el conseller en cap i el propi Jordi Pujol. Compartim el neguit amb la comunitat educativa.


D'altra banda, Recoder ha explicat que s'està treballant en la revisió del mapa escolar. Segons l'alcalde el vestir se'ns ha quedat petit i cal una revisió de les previsions.

Lluis Recoder

Tenim una alta natalitat i una arribada d'immigrants que fan necessària una revisió del Mapa escolar.


En declaracions a Ràdio Sant Cugat, l'alcalde ha confirmat que l'escola bressol de Coll Favà es passarà a dir 'Cavall Fort' en homenatge a la revista infantil en el 40è aniversari. La del Parc Central es passa a dir 'Tricicle'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.