L'alcalde confia en la innocència de Rodríguez i Ferrés, acusats d'un delicte ecològic


  • Comparteix:

L'alcalde es mostra convençut de la innocència dels exresponsables de Serveis Urbans, Berta Rodríguez, i de Medi Ambient, Jordi Ferrés, acusats per la fiscalia d'un presumpte delicte ecològic. Lluís Recoder ofereix als imputats el 'màxim suport institucional' del consistori.

En unes declaracions fetes des de la Xina, on es troba de viatge oficial, Recoder ha afirmat que confia que el tribunal de l'Audiència Provincial de Barcelona que jutja el cas eximirà els dos imputats de qualsevol responsabilitat. L'alcalde assegura que tant Rodríguez com Ferrés van exercir les seves competències com a membres de l'equip de govern 'amb eficàcia i respecte absolut a la legalitat'. En aquest sentit, Lluís Recoder els ofereix el 'màxim suport institucional del consistori'.

Recordem que Berta Rodríguez, del PP, i Jordi Ferrés, d'UDC, van exercir de tinenta d'alcalde de Serveis Urbans i regidor de Medi Ambient, respectivament, durant el primer mandat de Lluís Recoder com a alcalde, del 1999 al 2003. En aquella època, CiU i PP governaven conjuntament la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.