Presència santcugatenca a una nova sessió del Parlament Europeu de Joves


  • Comparteix:

Quatre santcugatencs participen des d'aquest divendres i fins diumenge vinent a la 56a sessió del Parlament Europeu per Joves que té lloc a Dublín, a Irlanda. Tres d'ells hi participen com a delegats i una com a moderadora.

Laura Menéndez, Haicea Arrizabalaga i Josep Roca són els tres santcugatencs de l'IES Leonardo Da Vinci que van quedar primers classificats a la sessió nacional que va tenir lloc a Banyoles l'últim cap de setmana de setembre. El premi consisteix a representar a l'Estat espanyol en aquesta trobada que reuneix més de 300 joves d'arreu d'Europa.

Menéndez, Arrizabalaga i Roca expliquen els temes sobre els quals debatran.

Delegats de la sessió

El tema que m'ha tocat és d'economia. / M'ha tocat el comitè d'afers socials. / El meu tema és sobre les dictadures d'Àfrica.


La redactora d'aquesta emissora, Cristina Mont, és la quarta santcugatenca que participarà en aquesta sessió. Hi participarà com a moderadora. Com a representants de l'Estat espanyol també assistiran a la sessió Lluís Soler Vicens i Pablo Mellado, de Girona i Sevilla respectivament, que participaran com a periodistes.

Mont explica la importància d'aquesta sessió.

Cristina Mont

Es tracta d'una sessió molt important per nosaltres ja que és el primer cop que hi ha una presència tan elevada en l'equip d'oficials.


Els representants oficials han arribat aquest dimecres per preparar els últims detalls de la sessió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.