Recoder veu com una 'provocació' restablir les Rodalies el dia de la manifestació


  • Comparteix:

L'alcalde atribueix al caràcter 'provocador' de la ministra de Foment la coincidència entre el restabliment de Rodalies i la manifestació contra el caos ferroviari convocada per aquest dissabte per la Plataforma pel Dret de Decidir. Segons Lluís Recoder, però, aquesta actuació de Magadalena Álvarez no aconseguirà frenar les protestes, que l'alcalde considera plenament justificades.

Recoder dubta que la data escollida pel ministeri de Foment sigui fruit de la casualitat, encara que adverteix que no en té proves per demostrar-ho. L'alcalde, però, ha qualificat l'actitud de la ministra de 'provocadora'.

Lluís Recoder

Coneixent la personalitat de la ministra, que li agrada la bronca i provocar, no ho descartaria. Només espero que el servei de Rodalies no es torni a espatllar d'aquí a quatre dies.


L'alcalde ha remarcat, però, que amb aquesta decisió no aconseguiran aturar tots aquells qui es volen manifestar dissabte perquè, segons Recoder, han tingut 'massa paciència'. Entre les gotes que han fet vessar el got, Recoder esmenta l'apagada elèctrica de Barcelona, els problemes de Rodalies i el dèficit en infraestructures viàries.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.