Tancat el pacte de govern a l'EMD de Valldoreix


  • Comparteix:

CiU i la Candidatura Progressista i Catalanista han tancat el pacte de govern a l'EMD de Valldoreix. Els representants nacionalistes s'incorporaran a l'equip de govern presidit per Montserrat Turu. El candidat de CiU a les eleccions, Josep Puig, serà vicepresident de l'EMD.

El pacte de govern es presentarà dilluns a la tarda. En aquest acte, s'aclarirà la distribució de competències entre els membres de l'equip de govern.

Malgrat això, la presidenta Turu ha confirmat la vicepresidència de Puig.

Montserrat Turu

Aquest proposta ja li vaig fer al Josep Puig dos dies després de les eleccions.


Turu també ha criticat el setmanari 'Diari de Sant Cugat' per publicar el contingut del pacte sense haver-li demanat cap confirmació.

Fins ara, l'equip de govern estava en minoria, ja que CiU té mes representants a l'EMD que la Candidatura de Progrés i Catalanista. Tot i això, Turu és presidenta perquè és un càrrec d'elecció directa. Amb el pacte, desapareixerà l'oposició de la junta de veïns de Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.