Les Joventuts Socialistes de Catalunya es trobaran a Sant Cugat per parlar sobre habitatge


  • Comparteix:

El PSC denuncia que l'estudi que va encarregar l'Ajuntament sobre la situació dels joves a la ciutat evidencia que aquest sector té seriosos problemes per trobar un habitatge. Aquest tema es tractarà dissabte en una taula rodona que han organitzat les Joventuts Socialistes de Catalunya i que esdevindrà el primer acte de Jordi Menéndez com a candidat a l'alcaldia de Sant Cugat.

'Jove, pots trobar pis a Sant Cugat?' és el títol del debat que les Joventuts Socialistes han preparat per posar de manifest els obstacles que, diuen, troba el jovent a l'hora d'accedir a un habitatge. La sessió comptarà amb diversos ponents, com la regidora socialista de Viladecavalls, Maria Salmerón, que exposarà el seu model d'habitatges per a joves.

La primera secretària de les Joventuts Socialistes, Aintzane Conesa, ha recordat quines són les demandes de la gent jove:

Aintzane Conesa

Volem un habitatge asequible, un treball estable i una formació pública, gratuïta i de qualitat


Aquest acte serà apadrinat pel candidat socialista Jordi Menéndez. El portaveu del PSC farà una valoració de la gestió de CiU en matèria d'habitatge i presentarà quines són les propostes del seu partit. Menéndez farà referència a l'estudi 'Geografies i experiències juvenils a Sant Cugat' que el consistori va encarregar a la UAB, i on es diu que aquest sector té poques expectatives de quedar-se a viure al municipi i prefereix ciutats veïnes com Rubí.

El primer secretari del PSC, Salvador Gausa, parla de la postura que adoptarà el partit en aquest tema:

Salvador Gausa

Tenim el suport d'altres ajuntaments on s'han aplicat projectes d'habitatges per a joves exitosos


L'acte 'Jove, pots trobar pis a Sant Cugat' se celebrarà dissabte a les 5 de la tarda a la Casa de Cultura i està obert a la participació ciutadana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.