ERC acusa CiU de manca d'humilitat per culpa de la majoria absoluta


  • Comparteix:

ERC considera que la majoria absoluta de Convergència i Unió està perjudicant la ciutat. Segons ERC, i des de les passades eleccions municipals, CiU ha tornat a penjar la bandera espanyola a l'Ajuntament, ha bloquejat el projecte de la Sala de Concerts i ha requalificat el pati de la Casa Mònaco per tal de construir-hi pisos, un projecte que no té el suport de cap grup de l'oposició.

El grup municipal d'ERC ha difós un document on repassa l'acció de govern dels últims sis mesos i compara les iniciatives que han tingut el suport d'ERC amb les que s'han impulsat només a partir de la majoria absoluta de CiU.

ERC denuncia diversos projectes que s'han tirat endavant sense el suport de cap partit de l'oposició, com la construcció de pisos a la Casa Mònaco.

Escoltem el regidor d'ERC, Toni Ramon.

Toni Ramon

Per nosaltres això és una agressió molt important al patrimoni, és una densificació del barri de l'Eixample Sud. És un edifici que hauria d'acollir espais públics.


Segons Toni Ramon, tot plegat prové d'una manca d'humilitat i de generositat de CiU.

Toni Ramon

Un partit amb majoria absoluta ha de tenir clar que se l'ha valorat per una acció de govern passada. La majoria absoluta s'ha de gestionar amb generositat.


Els republicans també han destacat les iniciatives que s'han dut a terme amb el seu suport, com l'homenatge a Lluís Maria Xirinachs, la implicació de l'Ajuntament en la difusió del Dret a Decidir i la construcció d'un refugi municipal d'animals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.