El PSC publica un manifest per condemnar l'assassinat d'Isaías Carrasco


  • Comparteix:

El PSC ha fet públic un manifest per expressar el rebuig de l'assassinat de l'ex-regidor socialista Isaías Carrasco aquest divendres a Arrasate, al País Basc.

Manifest del PSC:

Des de l'agrupació dels socialistes de sant cugat volem expressar el nostre rebuig, perplexitat i ira continguda per la mort del nostre company Isaías Carrasco. En aquest moments cal estar al costat de la família de l'ex-regidor socialista de Mondragón-Arrasate i dels germans del Partit Socialista Basc-Euskadiko Esquerra.
no farem un manifest de partit, sempre hem entès que amb el terrorisme i les seves víctimes no s'ha de fer ni electoralisme ni tacticisme polític.

Avui ens trobem, una vegada més, els demòcrates units contra les pistoles i els trets per l'esquena, contra la por i les bombes lapa. Avui ens trobem aquí per reivindicar una vegada més que, tard o d'hora, la paraula, la raó i l'estat democràtic i de dret triomfarà a la barbàrie.

Sé que molts de vosaltres teniu i tenim unes sensacions de ràbia, tristesa, desassossec i por. Por també per creure que al bombo de loteria dels assassins hi ha moltes boles i por per la repetició de manifests com aquest. Cal fer però una forta crida a la pau, a la llibertat i a la defensa de la democràcia així com una ferma declaració contra el terrorisme i a favor de la convivència.

ETA ha irromput en la campanya però no hem de deixar que venci. des d'aquest humil faristol volem instar a tota la ciutadania a que el proper diumenge exerceixi l'acte democràtic més pur: el dret al vot. Que votin al partit que sigui, que votin amb decisió ja que el vot als partits democràtics fa que la mort de l'Isaías no s'oblidi.

El nostre ajuntament ha convocat una concentració de cinc minuts de silenci dilluns a les 12 del migdia, a les portes de l'ajuntament. ens trobem, també, dilluns allà.

Com diria el poeta del poble 'tot era com abans però tu no has vingut'.
Isaías Carrasco, company, regidor, polític anònim com la majoria, treballador, sindicalista, pare i fill.
Descansa en pau.

PSC Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.