L'ASJC fa una crida a sumar-se a la marxa de diumenge en defensa de Collserola


  • Comparteix:

L'Assemblea de Joves de Sant Cugat (AJSC) se suma aquest diumenge a la marxa popular en defensa de Collserola que organitza la Plataforma Cívica per la defensa d'aquest territori. L'acte, que partirà de diferents punts del Vallès Occidental, el Barcelonès i el Baix Llobregat, finalitzarà al cim del Tibidabo. L'AJSC convoca a tots aquells que s'hi vulguin afegir a trobar-se a dos quarts d'onze del matí a l'estació dels Ferrocarrils de la Generalitat.

El membre de l'AJSC, Marçal Pla, fa a una crida perquè els santcugatencs se sumin a la marxa.

Marçal Pla

Convoquem els joves i tothom que vulgui, a sumar-se a aquesta marxa que vol defensar aquest territori natural cap al cim del Tibidabo.


L'AJSC va organitzar aquest dijous una xerrada de la mà del membre de la Plataforma Cívica per la Defensa de Torre Negra, Lluís Llerena, per conèixer quina és la situació actual d'aquest espai natural i la del conjunt del parc de Collserola.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.