Jordi Menéndez visita Manresa per conèixer la realitat del comerç local de la capital del Bages


  • Comparteix:

L'alcalde de Manresa, Jordi Valls, amb l'alcaldable santcugatenc, Jordi Menéndez

L'alcalde de Manresa, Jordi Valls, amb l'alcaldable santcugatenc, Jordi Menéndez

La promoció del comerç local ha centrat la visita de l'alcaldable socialista Jordi Menéndez a la ciutat de Manresa. Durant la seva estada a la capital del Bages, Menéndez, acompanyat pel també socialista Salvador Gausa, ha volgut conèixer en detall el Programa d'Orientació de l'Equipament Comercial manresà. Aquest viatge s'emmarca en el seguit de visites que el candidat socialista està fent a diversos municipis governats pel PSC de l'entorn de Barcelona per conèixer altres models de ciutat.

Menéndez i Gausa s'han entrevistat amb l'alcalde de Manresa, Jordi Valls, i el regidor delegat de promoció econòmica manresà, Josep Camprubí. El seu objectiu era prendre exemple per desenvolupar a Sant Cugat el Programa d'Orientació de l'Equipament Comercial. Segons Menéndez, les línies bàsiques d'aquest pla han de ser l'ordenació del trànsit, la creació d'una gran zona de vianants i la potenciació del comerç a cel obert.

Jordi Menéndez

Volem que Sant Cugat sigui un centre comercial a cel obert amb una amplia zona de viannants, però per això fa falta resoldre el tema de l'aparcament i l'Ajuntament, tot i la propaganda que fa, no l'acaba de resoldre


Així mateix, els socialistes consideren important desenvolupar noves àrees de centralitat urbana al voltant de l'estació de Mira-sol i al futur barri de la Guinardera-Vullpalleres. D'altra banda, Jordi Menéndez ha denunciat el retard de l'Ajuntament en desenvolupar el programa d'orientació del comerç i ha afirmat que en el que queda de legislatura ja no es pot fer. Segons Menéndez, aquest procés ha de comportar grans dosis de diàleg amb els comerciants.

Jordi Menéndez

Aquests processos necesiten temps de maduració i diàleg amb els sectors afectats


El candidat socialista prossegueix la seva ronda de visites. Ara es traslladarà a Granollers, on el comerç local també tindrà un paper important.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.