El PP no manifesta les seves preferències per qui ha de presidir el partit a Catalunya


  • Comparteix:

La delegació santcugatenca del PP encara no ha manifestat el seu suport a cap dels tres candidats a presidir la formació a Catalunya. Tot i això, la secció local ja ha proposat nou compromissaris per aquest congrés, que se celebrarà a principis de juliol a Barcelona.

El populars santcugatencs encara no han decidit si donaran suport a la candidatura de Daniel Sirera, Alberto Fernández Díaz o Montserrat Nebrera en el congrés nacional de juliol. Tot i això, la presidenta local del PP, Berta Rodríguez, ha destacat que la decisió serà fruit del consens i del debat entre els seus membres.

Berta Rodríguez

Ho hem de parlar a la formació local. Nosaltres sempre ho decidim conjuntament.


En aquest sentit, Rodríguez ha destacat que la diversitat de candidatures és una mostra de la 'pluralitat' que hi ha dins el partit.

Pel que fa a la representació santcugatenca al Congrés, la delegació local vol aportar nou compromissaris que es coneixeran els propers dies un cop ho hagi aprovat el Comitè Organitzador del Congrés (COC). Els santcugatencs també han proposat un representat per al congrés estatal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.