Entitats critiquen que Sant Cugat acollís la celebració del Dia de les Esquadres


Temes relacionats

L'Ajuntament reclama més mossos durant la celebració del Dia de les Esquadres (22/abr/08)

Una exposició mostrarà a Sant Cugat articles policials (15/abr/08)


  • Comparteix:

El Col·lectiu Antimilitarista de Sant Cugat (CASC) i altres entitats de la ciutat critiquen que Sant Cugat acollís aquest dimarts la celebració del Dia de les Esquadres. Segons aquests col·lectius, també és 'vergonyós' que el Monestir aculli una exposició d'objectes policials.

En un comunicat, aquestes entitats critiquen que tingués lloc aquest acte a la ciutat, ja que consideren que les armes només serveixen per 'intimidar, matar o reprimir'.

En aquest comunicat també es lamenta que el recinte del Monestir sigui l'escenari d'una mostra d'objectes de cossos policials. Segons aquestes associacions, no totes les col·leccions d'objectes s'han de poder mostrar en espais públics.

Fins ara, el Casal Popular la Guitza, l'Assemblea de Joves de Sant Cugat i l'Assemblea Popular per l'Habitatge s'han adherit a aquest comunicat.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Per el vostre coneixement, els mossos d'esquadra no son un cos militar, es la policia civil mes antiga de l'estat (des de la seva fundació). Desgraciadament mentres ni hagi deliqüents i maltractadors necessitarem policia, els que no som deliquents no els hem de veure com a repressors, per a nosaltres son una garatia de seguretat

enric. Enviat el 23/abr/08


Segur que si l'exposició fos de relíquies de l'Exèrcit Roig tota aquesta colla haurien estat els primers d'anar a visitar l'exposició...

Marc. Enviat el 24/abr/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.