L'alcalde respon a Turu que la legislació ja defineix clarament les competències de les EMD i els Ajuntaments


Temes relacionats

Turu, partidària de la independència de Valldoreix si no es millora l'autonomia de les EMD ( 7/jun/08)


  • Comparteix:

L'alcalde assegura que la llei que regula les EMD sí que estableix clarament quines són les competències d'aquestes administracions. Lluís Recoder respon així la presidenta de Valldoreix, Montserrat Turu, que es va mostrar partidària de la independència d'aquest territori si, entre altres coses, la legislació no millora la definició de competències dels Ajuntaments i les EMD. Recoder ha afegit que una eventual independència de Valldoreix no està sobre la taula.

L'alcalde atribueix les paraules de Turu a un intent de la presidenta de distreure l'atenció sobre el conflicte en la delegació de competències al govern de Valldoreix.


Lluís Recoder

La gent que es dedica a la política pot tenir la temptació de fer una salt endavant per desviar l'atenció si t'apreten els problemes.



La presidenta de l'EMD va assegurar que era partidària de la independència de Valldoreix si no es millora la llei que regula aquestes administracions. Turu va instar la Generalitat a fer una llei específica on es reconegui 'el dret de governar' de les EMD.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.