Les seus d'Hisenda i la Policia Nacional espanyola a Sant Cugat no tenen cap intenció d'eliminar les barreres arquitectòniques


Temes relacionats

La delegació d'Hisenda i la comissaria de la Policia Nacional espanyola no tenen accessos per a minusvàlids ( 5/jul/08)


  • Comparteix:

Entrada de la comissaria de la Policia Nacional espanyola a Sant Cugat

Entrada de la comissaria de la Policia Nacional espanyola a Sant Cugat

El servei d'Hisenda i el de la Policia Nacional espanyola de Sant Cugat s'han negat a donar cap tipus de resposta a la demanda ciutadana de suprimir les barreres arquitectòniques presents als seus edificis. Cugat.cat ha pogut comprovar, després d'un mes intentant parlar amb els seus responsables, que cap dels dos organismes pretenen prendre cap mesura al respecte.

Fa més de 30 anys que les dues oficines, la d'Hisenda i la de la Policia Nacional espanyola, tenen barreres arquitectòniques, evitant així que els santcugatencs amb discapacitats motrius puguin fer ús dels respectius serveis. S'han arribat a donar situacions de preses d'empremtes dactilars al mateix carrer de la Policia per culpa de les barreres.

Cugat.cat ha intentat posar-se en contacte amb els dos organismes. En el cas de la Policia Nacional, les respostes han estat sempre evasives, i en el cas d'Hisenda, ni s'ha pogut parlar amb cap responsable.



  • Comparteix:

COMENTARIS

També és una vergonya l'horari d'aquests "organismes". Heu intentat renovar el DNI o fer el passaport ? Perdreu molt temps i la paciència. I a sobre no respecten la nostra llengua. Impresentable !

passavolant. Enviat el 5/ago/08


Sembla que no hi han noticies com per fer que aixó sigui portada, pero el pitjor es que sembla que no hi hagi res a fer a Sant Cugat com per que l'Alcalde es dediqui a perdre el temps en aquestos temes que hauria de delegar. Es hora de possar-se a treballar per la ciutat i pel bè de tots.

Sr. Potato. Enviat el 5/ago/08


Sr. Potato: la respuesta que usted da a esta noticia lo retrata por sí sola. Ojalá no tenga usted nunca problemas de movilidad y tenga que sentir en carne propia las dificultades de tener movilidad reducida. Muchas gracias Sr Recoder por preocuparse por estos asuntos.

ane. Enviat el 5/ago/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.