Les Planes compta amb més de 380.000 euros en partides de lliure disposició


  • Comparteix:

Les Planes disposa de 380.000 euros en partides de lliure disposició, entre el pressupost d'aquest any i les partides acumulades d'anys anteriors. Ho ha explicat l'equip de govern en el darrer consell de districte i també ha informat que faran arribar la informació a les entitats veïnals per poder treballar en els grups de treball a què es volen destinar els diners.

L'Associació de Veïns de Can Borrull ha demanat si aquestes partides es podran destinar a la construcció del mur de contenció de la riera del districte per evitar les inundacions i incrementar la seguretat dels veïns. La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha explicat que primer s'ha de fer un estudi d'innundabilitat per saber com ha de ser el mur. L'escoltem.

Mercè Conesa

Ha sortit el plec de condicions, es tracta d'un procediment negociat, s'ha de consultar a tres empreses que presentin pressupost.




Aquest informe es presentarà a l'Agència Catalana de l'Aigua que donarà instruccions sobre com ha de ser el mur de contenció i es podran començar a executar els treballs.

Està previst que el plec de condicions del concurs s'aprovi en la junta de govern de dilluns.

Conesa considera que, si els grups de treball així ho decideixen, no hi hauria inconvenient per dedicar les partides de lliure disposició al projecte.



  • Comparteix:

COMENTARIS

380.000EUr. en un mur?? No hi han coses mes imprescindibles en tot el barri? El barri es desmorona per mancança de manteniment i penseu en un mur innecesari??

Planero. Enviat el 24/set/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.