Les JNC recullen signatures contra Jiménez de Parga


Temes relacionats

Recoder es qüestiona el vot del PSC sobre la reprovació de Jiménez de Parga (12/feb/03)


  • Comparteix:

La Joventut Nacionalista de Sant Cugat inicia aquest cap de setmana una recollida de signatures per donar suport a la moció de CIU de declarar persona non-grata al president del Tribunal Constitucional. Les juventuts de Convergència busquen el suport popular per reprovar unes paraules que qualifiquen d'impresentables de part de la cinquena autoritat de l'Estat. .

Per donar suport a la moció de CIU, s'instal·laran punts de recollida de signatures durant tot el cap de setmana a la plaça del Monestir i el carrer Santa Maria.

El cap de la JNC a Sant Cugat, Jordi Puigneró, vol que els santcugatencs s'involucrin:

Jordi Puigneró

Volem que la moció tingui un suport popular, i per això recollirem signatures dels santcugatencs que no vulguin Jiménez de Parga al Tribunal Constitucional


Segons la JNC les paraules del magistrat són inadmissibles i Catalunya no pot quedar de braços creuats davant unes paraules que són un atac directa a la plurinacionalitat present a l'Estat Espanyol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.