Pomar i Anguita opten a ser consellers nacionals d'ERC


Temes relacionats

Eduard Pomar opta a ser conseller nacional d'ERC ( 9/feb/07)


  • Comparteix:

Eduard Anguita i Eduard Pomar

Eduard Anguita i Eduard Pomar

L'exregidor d'ERC Eduard Pomar i el militant Eduard Anguita opten a una de les sis conselleries nacionals que escollirà aquest divendres l'assemblea comarcal del partit. La candidatura de Pomar, que també es presenta a l'executiva comarcal, està avalada per la secció local republicana. Anguita ha rebut els avals del portaveu municipal republicà, Raül Grangé, i del regidor Toni Ramon.

L'assemblea comarcal d'ERC, que se celebra aquest divendres a Barberà del Vallès, escollirà els sis representants al consell nacional d'ERC pel Vallès Occidental. Eduard Pomar té l'aval de la secció local que, juntament amb el suport d'una vintena de militants, són les vies per accedir al consell nacional.

Pomar ha explicat a Cugat.cat que, si torna a ser escollit conseller nacional, espera ser un enllaç entre militància i direcció del partit.

Eduard Pomar

Em fa molta il·lusió. Espero poder fer arribar a la direcció els posicionaments de la militància.


Si Pomar és escollit serà la quarta vegada que ocupi un seient al consell nacional d'ERC, després de fer-ho al 1995, 1997 i el 2007.

Per la seva banda, Anguita ha recollit els avals necessaris per presentar la seva candidatura. Entre els suports rebuts, hi ha el del portaveu d'ERC, Raül Grangé, i el del regidor Toni Ramon.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.