ERC s'oposa a la construcció de pistes esportives d'Esade al Parc Rural de Torre Negra


Temes relacionats

Polèmica pel projecte de construcció d'unes pistes esportives al campus d'Esade ( 5/mar/09)


  • Comparteix:

Imatge virtual del complex Esade-Creapolis

Imatge virtual del complex Esade-Creapolis

ERC se suma al rebuig a la construcció d'unes pistes esportives d'Esade al Parc Rural de la Torre Negra. Pels republicans, l'espai no permet la construcció d'aquest tipus d'instal·lacions i demana a la comissió de seguiment de Torre Negra que es posicioni en contra d'aquesta zona esportiva. Recordem que l'equip de govern ja va descartar aquesta construcció i va demanar a l'escola de negocis alternatives compatibles amb el règim d'usos del parc rural.

Segons ERC aquesta construcció va en contra dels objectius de preservació del Parc Rural. En un comunicat els republicans expliquen que aquesta iniciativa urbanística d'Esade és un 'nou intent d'agressió a l'àmbit' del Parc Rural.

El president de la Comissió de Territori i Medi Ambient d'ERC, Eduard Pomar, ha explicat a Cugat.cat els motius pels quals s'oposen a aquesta construcció.

Eduard Pomar

El pla especial de la Torre Negra no permet aquestes instal·lacions. Lamentem que això no ho tinguin clar des d'Esade.


L'equip de govern ja va descartar fa una setmana la construcció d'aquestes pistes esportives d'Esade al Parc Rural de la Torre Negra perquè no respecten el pla d'usos de l'àmbit. ICV-EA també va fer públic el seu rebuig al projecte. De la seva banda, fonts d'Esade van contradir el govern municipal, assegurant que el projecte quedaria fora de l'àmbit de delimitació del parc rural.

D'altra banda, ERC ha aprofitat per tornar a manifestar la seva 'ferma oposició' a la construcció de la Ronda Sud perquè 'malmetria la preservació de l'espai'.



  • Comparteix:

COMENTARIS

ja n'hi ha prou! Visc a prop d'Esade i n'estic farta de veure com aparquen els cotxes dins del Parc, buiden els cendres... Només falta que declarin l'espai que limita amb el c/Llaceres pàrquing i avocador municipals! Els d'Esade no tenen límit. I ara, a sobre, volen pistes poliesportives! Prou d'abusos al Parc!

guzzi. Enviat el 12/mar/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.