ERC vol que s'aclareixi si l'activitat de Creapolis s'adequa a la seva ubicació en sòl d'equipaments


  • Comparteix:

Vista virtual d'Esade-Creapolis

Vista virtual d'Esade-Creapolis

ERC demana a l'equip de govern que aclareixi si el complex d'Esade-Creapolis s'està anunciant com un parc empresarial, tot i ubicar-se en un terreny d'equipaments, qualificació que no admetria aquesta activitat. Els republicans volen evitar que el nou centre d'innovació empresarial faci competència deslleial als parcs empresarials ja existents al municipi.

Els republicans han aprofitat el torn de precs i preguntes del ple municipal de març per posar de manifest que Creapolis s'anuncia a diferents mitjans de comunicació com a parc empresarial. Segons ERC, aquests anuncis han generat preocupació entre sectors d'emprenedors d'altres centres de negocis de la ciutat, que ho veuen com un cas de competència deslleial ja que el complex d'Esade-Creapolis es troba en sòl d'equipaments.

El portaveu republicà, Raül Grangé, ha explicat així la seva demanda a l'equip de govern.

Raül Grangé

Volem saber si les activitats de les empreses de Creapolis són les que marca la normativa i si tenen previst informar de les restriccions d'usos a les possibles empreses que s'hi instal·lin.




El tinent d'alcalde d'Economia, Jordi Joly, ha respost Grangé d'aquesta manera.

Jordi Joly

És complicat saber si complexien els requeriments perquè parlem d'innovació creuada. Quin sector té l'exclusivitat d'això?.






Segons l'equip de govern, el centre Creapolis és únic al món i, per tant, no es pot considerar com un simple parc empresarial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.