El PSC respon a l'equip de govern que mai la Generalitat havia aportat tant als ajuntaments


Temes relacionats

Sant Cugat rep un milió d'euros de la Generalitat per finançar la Llei de Serveis Socials (22/jun/09)


  • Comparteix:

Pilar Gorina en una imatge d'arxiu

Pilar Gorina en una imatge d'arxiu

El PSC replica a l'equip de govern que la Generalitat mai havia aportat tants recursos en polítiques socials per a Sant Cugat des que governa el tripartit. Els socialistes responen així la tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny, que considera insuficient el milió d'euros que rep la ciutat per al desenvolupament de la Llei de Serveis Socials.

D'aquest milió d'euros per la Generalitat, 700.000 es destinaran a serveis bàsics d'atenció primària per contractar treballadors i educadors socials. La resta d'aquesta dotació finançarà programes concrets d'atenció als immigrants, de suport a la infància i la família, a la rehabilitació de drogodependents i a l'impuls del transport adaptat. Tot i mostrar-se satisfeta per l'increment del finançament, la tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny, va assegurar que la xifra encara quedava curta.

El PSC ha replicat ara a Fortuny que cap govern de la Generalitat no havia apostat tant clarament per les polítiques socials dels ajuntaments com l'actual. Segons els socialistes, Sant Cugat no havia rebut en el passat una ajuda similar per finançar els serveis socials de la ciutat. Ho ha explicat la regidora del PSC, Pilar Gorina.

Pilar Gorina

Ens sorprèn que es vengui com si fos una mala aportació de la Generalitat perquè creiem que no hi ha hagut mai tanta aportació d'un govern.


El PSC ha instat Fortuny a explicar públicament quan un govern de la Generalitat ha aportat tants recursos als ajuntaments de Catalunya per fer polítiques socials.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.