ICV-EUiA demana que es millorin l'estat de les parades de bus de la ciutat


  • Comparteix:

ICV-EUiA ha rebut queixes de l'estat d'algunes parades d'autobús

ICV-EUiA ha rebut queixes de l'estat d'algunes parades d'autobús

ICV-EUiA demanarà al ple d'aquest dilluns una diagnosi de l'estat de les parades d'autobús de la ciutat arran de les queixes ciutadanes que ha rebut la formació. Segons els ecosocialistes, la moció pretén posar de manifest el mal estat d'algunes parades i la manca de marquesines en moltes d'elles. D'aquesta manera, ICV-EUiA instarà l'Ajuntament a presentar un pla d'actuació en aquest àmbit.

La formació ecosocialista ja va denunciar en el ple de setembre la situació de les parades d'autobús de la ciutat. Ara presentaran una moció ja que consideren que la situació continua igual.

El portaveu de la formació, Xavier Boix, exigeix que el compromís de l'equip de govern en la qüestió quedi reflectit als pressupostos. Ho ha dit a Cugat.cat.

Xavier Boix

Volem un compromís pressupostari i un calendari d'actuació. Les parades s'han d'adaptar el millor possible i han de reunir tota la informació.


Boix també ha recordat que la millora de parades i recorreguts era un dels objectius inclosos en l'estratègia local contra el canvi climàtic aprovada pel ple el juliol passat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.