Els grups municipals acomiaden el mandat amb un ple extraordinari


  • Comparteix:

L'Ajuntament ha celebrat un ple extraordinari en què els portaveus han fet balanç del mandat. Des de l'equip de govern, s'ha remarcat l'execució de grans projectes de millora de la ciutat, mentre que l'oposició ha criticat la manca de diàleg, l'excessiva despesa i, en el cas d'ICV, s'ha lamentat que CiU no hagi trencat el pacte amb el PP.

Des de CiU, Pasqual d'Ossó ha remarcat que durant les més de 200 hores de debat plenari el respecte s'hagi imposat per sobre de la desqualificació. D'Ossó també ha remarcat que tots els èxits s'han assolit gràcies a la capacitat de lideratge de Lluís Recoder:

Pasqual d'Ossó

Recoder és un bon líder que ha dedicat molt de temps a connectar amb els ciutadans


Menys amable ha estat el portaveu del PSC, que ha criticat l'alcalde pel matrimoni polític amb el PP. Un pacte que, segons Jordi Menéndez, ha portat a CiU a fer una política d'aparador:

Jordi Menéndez

Expressem la satisfacció per la política de protecció de Torre Negra, però a la vegada han fet possible urbanitzacions en aquets espai


Per la seva banda, la portaveu del PP, Berta Rodríguez ha assegurat que el seu partit ha complert, amb escreix, tots els compromisos de la legislatura. Rodríguez ha aprofitat per demanar que als plens no es debatin més temes de política general:

Berta Rodríguez

Esperem que el consistori sigui el foro on es pugui debatre el futur de la nostra ciutat


El portaveu d'ICV, Francesc Godàs, s'ha mostrat insatisfet pel fet que la seva formació no hagi entrat mai al govern. Godàs ha lamentat també que CiU no hagi trencat el pacte, cosa que -diu- els passarà factura:

Francesc Godàs

Voliem ajudar-lo a aïllar els partidaris de la invasió a l'Iraq


El grup d'ERC ha atribuït al govern el calvari que pateixen els veïns dels districtes a causa de l'augment de les contribucions especials. El portaveu, Eduard Pomar, espera que el proper equip de govern tingui més en consideració les seves propostes:

Eduard Pomar

Esperem tenir en el futur un equip de govern més receptiu a les propostes de l'oposició


En darrer lloc, l'alcalde va tenir paraules d'agraïment per a tots els presents, tot recordant que l'equip de govern ha lluitat, a qualsevol preu, per aconseguir el bé de Sant Cugat:

Lluís Recoder

En aquest mandat la ciutat ha millorat considerablement els seus equipaments


L'acte ha finalitzat amb el lliurament d'unes plaques commemoratives als regidors Pasqual d'Ossó i Maria Sansa, pels 20 anys de servei al poble, i una fotografia de record a la resta de regidors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.