La Plataforma per a l'Autodeterminació discuteix avui si canvia la pregunta de la consulta per incloure-hi 'nació catalana' i 'Europa'


Temes relacionats

La Plataforma Santcugatenca per a l'Autodeterminació proposarà observadors locals pel dia de la consulta (26/oct/09)

Suport del ple a la consulta ciutadana sobre la independència de Catalunya (20/oct/09)

La plataforma avala la moció i destaca que Sant Cugat és la ciutat més poblada que farà la consulta (16/oct/09)

La Plataforma per a l'Autodeterminació vol fer la consulta el 13 de desembre ( 8/oct/09)

Constituïda la Plataforma Santcugatenca per l'Autodeterminació (16/set/09)


  • Comparteix:

Imatge de l'última assemblea de la plataforma

Imatge de l'última assemblea de la plataforma

La Plataforma Santcugatenca per a l'Autodeterminació debatrà aquest vespre en assemblea si canvia la pregunta de la consulta del 13 de desembre. Després de la reunió d'aquest cap de setmana a Arenys de Munt amb la resta de municipis promotors de consultes, l'entitat plantejarà la possibilitat de substituir 'Catalunya' per 'nació catalana', i 'Unió Europea' per 'Europa'.

L'assemblea, que tindrà lloc a les vuit del vespre a la Casa de Cultura, comptarà amb la participació de Carme Forcadell, de la Plataforma pel Dret a Decidir; Uriel Bertran, de la coordinadora nacional per la consulta; i Jordi Bilbeny, de la comissió organitzadora de la consulta d'Arenys de Munt. A banda de discutir aspectes organitzatius -com les comissions de treball, els equips de voluntaris i les donacions econòmiques-, la reunió servirà per decidir quina formulació tindrà la pregunta que s'imprimirà a les butlletes de votació.

Després de la reunió d'aquest cap de setmana a Arenys de Munt amb tots els municipis promotors de consultes, s'ha obert la porta a modificar la pregunta. El portaveu de la Plataforma Santcugatenca per a l'Autodeterminació, Víctor Alexandre, explica les expressions que podrien canviar-se.

Víctor Alexandre

A Arenys de Munt s'ha acordat canviar 'Catalunya' per 'nació catalana'. Queda pendent decidir si diem 'Unió Europea' o 'Europa'.


Alexandre ha confirmat la data del 13 de desembre com l'escollida per celebrar la consulta a Sant Cugat. A més, el portaveu de la Plataforma per a l'Autodeterminació ha explicat que l'entitat aposta per la presència d'observadors locals per seguir de prop el procés de votació, però ha subratllat que això no exclou la proposta osonenca de convidar també observadors internacionals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.