Recoder: 'L'editorial unitari dels diaris catalans marca una línia a seguir pels polítics'


  • Comparteix:

Recoder en una imatge d'arxiu

Recoder en una imatge d'arxiu

L'alcalde, Lluís Recoder, aplaudeix l'editorial conjunt de 12 diaris catalans on es reclama que el Tribunal Constitucional no retalli l'Estatut. Durant l'entrevista mensual a Cugat.cat, Recoder ha lamentat que aquesta unitat de la societat civil no tingui correspondència entre les forces polítiques. D'altra banda, l'alcalde considera que no seria convenient convocar una manifestació preventiva contra una eventual retallada del Tribunal Constitucional. Mira aquesta entrevista a Cugat tv

Recoder considera que els partits polítics han de seguir aquest exemple d'unitat. Són declaracions a Cugat.cat.

Lluís Recoder

Una unitat tan àmplia és difícil d'assolir entre diaris i institucions tan diferents. Això marca una línia a seguir per als polítics.





Recoder creu que aquesta unitat pot posar en una situació difícil al PSC, ja que 'ha d'escollir entre Catalunya o el PSOE'. En la mateixa entrevista, l'alcalde ha indicat que no és partidari d'una manifestació preventiva per la possible retallada de l'Estatut per part del Tribunal Constitucional.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Parla d'unitat i despres es burla dels partits de la oposició a Sant Cugat. Aquest home sense radios i televisions no seria res.

Joanet. Enviat el 28/nov/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.